Luba Uitzendbureau

Boxmedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als boxmedewerker planten ga jij aan de slag op de afdeling Orderpick én Inpak! Elke dag is het weer een race tegen de klok om de bloemen transport-klaar te maken en daar kan het bedrijf jouw hulp goed bij gebruiken. Je werkt op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 - 16:00 uur, maar hou er rekening mee dat het vaak voorkomt dat je eerder begint (tussen 06:00 en 07:00 uur) en later klaar bent. Het kan dus voorkomen dat je lange dagen maakt van 10 a 11 uur. Hierin moet je echt flexibel zijn.

Afdeling Orderpick:
Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van de bestellingen en het picken van orders. Hierbij is het belangrijk dat je het geen probleem vindt om dit werk in de koelcel uit te voeren. Ook vul je karren met kratten en leeg je fust.

Afdeling Inpak:
Als inpakker ben jij verantwoordelijk voor het inpakken van kratten met de bloemen die op de order staan. Je gaat de gepakte orders vers inpakken en verpakken. Dit is fysiek zwaar werk. Je tilt hierbij boven je macht en de kratten wegen ongeveer 20 kg.

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en export van de beste bloemen en planten naar groothandels en bloemenspeciaalzaken in Duitsland. Het is een klein familiebedrijf gevestigd in Rijnsburg. In het bedrijf heerst een persoonlijke en informele sfeer.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau