Luba Uitzendbureau

Stoffeerder/ timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Als stoffeerder werk je in een klein team samen en ben je eigenlijk nooit lang op dezelfde plek. In het begin zal jouw taak vooral bestaan uit het plaatsen van plinten in allerlei vormen en maten. Naarmate je meer ervaring gaat opdoen kan je doorgroeien naar de functie van ervaren stoffeerder. Je verzorgt de stoffering van onder andere de muren van scholen, zorginstellingen en kantoorgebouwen of je legt entreematten aan in allerlei maten en vormen net wat de klant vraagt. Je dag begint altijd in Heerhugowaard rond 06:30 uur waar je de bus gaat vullen met de materialen die je die dag nodig hebt, dan vertrek je. Het meeste werk zal binnen plaats vinden. Het werk is aan het eind van de middag afgerond, rond 17:00-18:00 uur tenzij het werk eerder klaar is. Daarna rij je weer terug naar Heerhugowaard.

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende speler op het gebied van entreematten, antislipmatten, muurbescherming, profielen en plinten die vooral binnen maar ook buiten geplaatst kunnen worden.

Ze werken samen met scholen, zorginstellingen , architecten, projectinrichters, de bouw, maar ook met musea. Dit maakt dat het werk nooit gaat vervelen en je op heel veel verschillende plekken komt door de hele Benelux.

Daarnaast bieden ze ook service en onderhoud aan de geplaatste en geleverde producten.

Elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel om even samen te komen met het hele team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau