Luba Uitzendbureau

Monteur (binnendienst)

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Alphen aan de Rijn
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur start je de dag steevast met een bakje koffie met collega?s. Na een inwerkperiode waarbij je de installaties en het proces volledig leert kennen, zal je dagelijks zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren. Hierbij zorg je voor het correct en veilig afstellen van de installaties, waarna je ook de werking ervan controleert. Bij vaststelling van gebreken voer jij zelf het herstel uit, of schakel je een externe partij in. Dit is een baan met afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid!

Als monteur binnen de GFT-compostering sta je in voor de maximale inzetbaarheid van de machines. Zelf denk je actief mee aan hoe dit zo veilig en efficiŽnt mogelijk te organiseren is. Het team luistert ook graag naar jouw aanbevelingen tot verbetering, en stelt jouw kennis en ervaring om het team naar een hoger niveau te tillen erg op prijs. Je werkt veilig en houdt jouw werkplek schoon. Ben je eveneens bereid om storingsdiensten te draaien in de avond en/of het weekend, dan verwelkomen we je graag!

Jouw toekomstige werkgever is verantwoordelijk voor het verwerken van afval. De sfeer op de werkvloer is gemoedelijk. Er werken vooral gedreven mensen die vertellen hoe het staat, what you see is what you get!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau