Luba Uitzendbureau

Stickeraar

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
IJmuiden
26 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar mensen die diverse werkzaamheden willen uitvoeren. Je werkzaamheden bestaan samen met een groep van 4 tot 10 collega's uit het stickeren van pallets met dozen en het ompakken van dozen. Een heftruckchauffeur zorgt dat de pallets in een rij komen te staan. Jij gaat de stapel dozen die op de pallets liggen handmatig stickeren vanaf een rol met stickers. Het kan ook voorkomen dat je met behulp van een scanner werkt. Wanneer je dozen ompakt dan vervang je kapotte dozen voor nieuwe. Verder zorg je er voor dat de loodsen er tip-top bij staan.

De werkzaamheden vinden vooral buiten aan de kade plaats, maar er kunnen ook werkzaamheden binnen in de loods zijn. Vanwege de veiligheid draag je schoenen met een stalen neus en een oranje veiligheidshes (deze worden je ter beschikking gesteld).

Dit bedrijf is één van de grootste rederijen en haringhandelaren binnen de Europese vis-branche. Een bedrijf dat in alle facetten van het visproduct actief is: van vangst tot het uitleveren van het kant en klare product. Verder heerst er een ontspannen en informele sfeer op de werkvloer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau