Luba Uitzendbureau

Supervisor productie

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Utrecht
Nieuwegein
27 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bedrijf waar je komt te werken is een groot productiebedrijf, jij als supervisor bent samen met je team en collega supervisors verantwoordelijk voor de Productie afdeling. Je zorgt er voor dat de productielijn goed doorloopt en motiveert je collega's. De productie start met de check van inkomende goederen. Vervolgens pakt de volgende afdeling de producten per bestelling in en gaat het door naar de afdeling Outbound waar de bestellingen worden verzonden.

Als supervisor geef je leiding aan de medewerkers en werk je zelf mee in de productielijn.

Jij zorgt voor een goed doorlopende productie lijn, voert steekproeven uit en controleert of de medewerkers op de juiste afdeling zijn in geklokt. Je legt verantwoording af aan je shift leader en maakt samen met hem of haar afspraken hoe het proces verbetert kan worden.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De werkdagen starten stipt om 08:00 uur in de ochtend. Je werkt 40 uur verdeelt over vier dagen per week.

Jouw toekomstige werkgever maakt dagvers koken weer bereikbaar. Een landelijke bezorgservice van versproducten, wereldwijd actief en maakt nog steeds een grote groei door. Een dynamische locatie waar gemotiveerde mensen werken in de productie om tijdig en kwalitatief goed de producten klaar te zetten voor de uitlevering.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau