Luba Uitzendbureau

Shift leader outbound

  • Vacature
  • Vast contract
  • Utrecht
Nieuwegein
20 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken als shift leader op de afdeling Outbound. Jij zorgt er voor dat alles op de vloer vlekkeloos verloopt. Je stuurt je team van 20 tot 30 medewerkers aan en spreekt aan waar nodig. Als eindverantwoordelijke van de afdeling is het van groot belang dat je secuur werkt en geen zaken over het hoofd ziet.

De afdeling Outbound is de laatste halte van de productielijn, op deze afdeling worden de dozen opgestapeld op pallets en klaar gezet voor transport.

Je bent zo'n 80% van je werk bezig met het aansturen op de werkvloer, briefen van je medewerkers en het realiseren van de kwaliteit- en productietargets. De andere 20% draag je zorg voor zaken op de achtergrond. Het voeren van functioneringsgesprekken, overleggen met de andere shift leaders en je supervisors om zo aan de hand van verschillende systemen het productie proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De werkdagen starten stipt om 08:00 uur in de ochtend. Je werkt 40 uur verdeelt over vier dagen per week.

Jouw toekomstige werkgever maakt dagvers koken weer bereikbaar. Een landelijke bezorgservice van versproducten, wereldwijd actief en maakt nog steeds een grote groei door. Een dynamische locatie waar gemotiveerde mensen werken in de productie om tijdig en kwalitatief goed de producten klaar te zetten voor de uitlevering.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau