TRI Groei in Groen Zuid Nederland

Stage BBL Leerling-/Aankomend Hovenier

 • Stageplaats
 • BBL-plek
VMBO
 • Zuid-Holland
 • Zeeland
 • Noord-Brabant
 • Limburg
Zuid-Holland
12 oktober 2020
31 december 2020

Details van de functie

Logo Werkzaamheden:
TRI Groei in Groen Zuid Nederland is op zoek naar geschikte kandidaten die opgeleid willen worden tot Hovenier.

Goed opgeleid personeel is belangrijk voor de toekomst van de groensector. TRI Groei in Groen is een stichting die actief betrokken is bij de werving van jongeren voor een toekomst in de 'groene ruimte'. Daarbij zet onze opdrachtgever zich in voor een betere samenwerking en aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven.

Leerlingen die aan het traject van TRI deelnemen volgen hun opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat de leerlingen 4 dagen werken en 1 dag naar school gaan. Het streven is deze jongeren na hun opleiding een dienstverband te kunnen bieden. Dankzij dit specifieke opleidingstraject wordt dit initiatief door het bedrijfsleven gezien als dé opleiding voor groei in groen. Landelijk bestaat TRI uit ongeveer 300 aangesloten bedrijven en via TRI volgen 200 leerlingen hun opleiding.

Functie eisen:
De stichting is op zoek naar jongeren die opgeleid willen worden tot hovenier:
 • minimaal in het bezit zijn van een VMBO diploma;
 • gedisciplineerd en goed gemotiveerd zijn.

Startdatum:
In onderling overleg

Bijzonderheden:
Wanneer je wordt opgeleid via TRI krijg je bij aanvang een compleet informatiepakket. Ook de Persoonlijke Beschermings-Middelen worden verstrekt. Je wordt geplaatst bij een bedrijf bij je in de buurt en dan opgenomen in een roulatiesysteem. Daardoor kun je tijdens je opleiding op meerdere bedrijven komen te werken. Je krijgt zo een bredere opleiding en ervaart waar je eigen kwaliteiten liggen. De veldcoördinator onderhoud contacten met jou, je leerbedrijf en school. De administratie van de stichting verzorgt je verloning en voorziet je van allerlei informatie.

De bedrijven aangesloten bij de stichting zijn bereid tijd, geld en energie in je opleiding te investeren, daarvoor vragen ze van de leerling een grote inspanning op het werk en school. Je moet overal laten zien dat je het vak echt wilt leren. Dat betekent dat ook na een dag hard werken er 's avonds nog gestudeerd moet worden: maken en leren van zaken voor school, zowel voor algemene vakken als voor beroepsgerichte vakken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
extra info, www.trigroeiingroen.nl
Contactpersoon:
Jeroen van Woerden
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door TRI Groei in Groen Zuid Nederland gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.