Luba Uitzendbureau

Sales medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (junior) sales medewerker ga jij aan de slag om dit bedrijf te laten groeien. Twee dagen in de week ben jij volop bezig met acquisitie. Op eigen initiatief onderzoek jij de markt en ga jij op zoek naar nieuwe afzetmogelijkheden. Je benadert hiervoor zowel huidige klanten als prospects. Bij potentiŽle klanten ga je zelf op zoek naar de juiste contactpersonen. Zodra je iemand hebt gesproken die interesse heeft, plan je hiermee een afspraak in. Je beheert de agenda van de eigenaresse en zij zal de bedrijven bezoeken. Uiteraard noteer jij al jouw gesprekken en gemaakte afspraken in het CRM systeem.

De andere dag in de week ondersteun jij jouw collega?s op administratief gebied. Je maakt offertes op, belt deze na, zet orders in het systeem en zorgt voor een goede aftersales. Daarnaast houd jij ook de social media kanalen bij zoals LinkedIn en Facebook. Je post regelmatig nieuwe content om jouw netwerk op de hoogte te houden.

In deze functie werk jij grotendeels zelfstandig en voel je goed aan waar commerciŽle kansen liggen. De werkdagen zijn flexibel in te delen en je werkt van 8:30-17:00 uur.

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het vergroten van de zichtbaarheid van bedrijven. Dit doen ze door het ontwerpen, produceren en plaatsen van vlaggenmasten en vlaggen. Ze bieden een full-service pakket aan waarbij ze ook adviseren op locatie, het onderhoud verrichten en vergunningen aanvragen. Ze gaan voor langdurige samenwerkingen met zowel nationale als internationale klanten! Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke factoren. Op kantoor kom je te werken met 3 collega?s.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau