Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag start op kantoor om 08:30 uur, waar je natuurlijk eerst een lekkere bak koffie pakt om vervolgens de dag door te nemen met jouw collega's van de binnendienst. Misschien loop je nog even het lab binnen om de uitkomst van een aantal waterwaardes te bespreken die je gisteren bij een klant hebt opgehaald. Is alles besproken en heb je de planning voor die dag in het bezit, dan stap je in jouw eigen bus en ga je de weg op naar je eerste klant.

Elke dag wordt er een planning gemaakt waarin je ongeveer 3 klanten bezoekt, dit is afhankelijk van de reistijd. Hier lopen onderhoudscontracten voor waterinstallaties. Dit kunnen koelsystemen zijn voor serverruimtes, maar ook bij ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren of tuinbouw voorzie jij de waterinstallaties van nieuwe filters en neem je altijd een watermonster mee om deze later op de dag te laten testen in het lab.

Er zijn verschillende waterinstallaties, waarbij jij het onderhoud zal gaan plegen. Het gaat hier onder andere om warmtepompen, koeltorens en druppelwatersystemen. Hier heb je flink wat technisch inzicht voor nodig. Ervaring in dit vakgebied is een grote pre! Je wordt verder wel ingewerkt door een ervaren kracht, dus de fijne kneepjes van het vak ga je nog leren.

Tijdens het onderhoud is het belangrijk dat je ook je commerciŽle bril opzet. Is er misschien nog een extra filter nodig op voorraad? Is het tijd voor een spoeling met demi water? Is de meetapparatuur toe aan vervanging? Dit is een belangrijk deel van je functie als service medewerker. Je hoeft niet actief te verkopen, maar er wordt wel van je verwacht dat je bovenstaande dingen oppikt en doorgeeft aan de binnendienst.

Je bent inmiddels al een tijdje onderweg en het is 16:00 uur. Het laatste onderhoud bij de klant zit erop en je bent klaar om weer terug naar de zaak te gaan. Voordat je naar huis gaat vul je nog de voorraad aan in de bus en geef je de nieuwe watermonsters af bij het lab.

Staat alles klaar voor de volgende dag en is het inmiddels 17.00 uur? Dan zit de dag erop en kan je naar huis. Onderweg naar huis geniet je nog even na van een succesvolle dag op werk.

Je kan per direct fulltime aan de slag voor langere tijd.

Bij jouw toekomstige werkgever is er uitzicht op een vast dienstverband. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en je werkt van 8.30 - 17.00 uur. Het kan wel eens gebeuren dat je langer door werkt, maar dit komt zelden tot nooit voor.

Dit bedrijf is al meer dan 70 jaar de specialist op het gebied van proceswaterbehandeling voor de industrie, tuin en woningbouw. Met jarenlange ervaring in de installatietechniek is dit bedrijf de ontbrekende schakel voor de juiste kwaliteit van bedrijven en hun systeemwater. Zij denken met hun klanten mee, van basisontwerp tot duurzaam onderhoud.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau