Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze leuke functie houd je je bezig met het assembleren van elektrische boor- en zaagmachines en soms ook boorstatieven. Dit allemaal doe jij aan de hand van technische tekeningen.

Jij past hier perfect tussen als je een diploma of ervaring hebt in de elektrotechniek, of als jij je op hobby basis bezig houdt met het assembleren van elektronische apparaten, scooters of auto?s. Daarnaast beschik je over de juiste instelling en werkmentaliteit.

Je komt te werken in een gezellig team van 6 personen waar je zelfstandig aan de slag gaat op jouw eigen werkplaats. Bij grote drukte kan je ook ingezet worden op een van de andere afdelingen. Kortom: een leuke, zelfstandige functie binnen de techniek!

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 35 jaar succesvol met het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele bouwapparatuur. Zij beschikken over meerdere vestigingen waaronder één in Maasdijk. Binnen het bedrijf is weinig verloop en de sfeer is dan ook vergelijkbaar met die van een familiebedrijf. Er vinden tevredenheidsonderzoeken plaats, er worden uitjes georganiseerd en er is een persoonlijke benadering van de medewerkers. Op deze manier doet het bedrijf er alles aan om een goede werksfeer te creëren en ze zijn dan ook op zoek naar iemand die voor langere tijd binnen dit bedrijf aan de slag wil.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau