Radisson Blu Palace Hotel

BBL Leerling kok

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Zuid-Holland
Noordwijk, Leiden, Hoofddorp
13 oktober 2020
31 december 2020

Details van de functie

Logo Het Radisson Blu Palace Hotel is een stijlvol 4 *-hotel gelegen in Noordwijk aan Zee met 120 exclusieve kamers. Daarnaast heeft het hotel 11 conferentiezalen, 2 executive boardrooms, Brasserie & Terrace Circles, Paulís bar en Dunes Lounge & Bar.

Vanaf september 2020 hebben wij weer mogelijkheden een leerplaats aan te bieden voor BBL studenten die een opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3 of 4) volgen.

Wat ga jij doen?
Je komt als BBL leerling te werken in een gezellig en ervaren team dat passie heeft voor het vak en voor het werken met verse en eerlijke producten. Je zult tijdens jouw leerjaar meewerken op de verschillende diensten (ontbijt, lunch, diner, Š la carte en de lounge) waardoor je de verschillende keukenfacetten in het hotel leert beheersen. Je leermeester is onze Chef Kok die met veel passie en gedrevenheid elke dag samen met het team werkt aan het neerzetten van consistente en mooie producten.

We verwachten van jou dat je de kennis opgedaan tijdens jouw opleiding toe zal passen op jouw leerplek. Daarnaast verwachten we dat we jou flexibel in kunnen zetten en dat je collegiaal bent.

Wat bieden wij?

We bieden jou een leerzame leerplek in een klein team waar we veel waarde hechten aan een goede begeleiding. Je ontvangt een markt conforme vergoeding als leerling en geniet daarnaast ook van de personeelsvoordelen die wij onze medewerkers bieden (vergoeding voor een sportabonnement, Friends & Familie Rate bij Radisson Blu en - afhankelijk van de afstand woon/werkverkeer- een reiskostenvergoeding)

Heb je interesse in een leerplek in ons keukenteam?

Maak dan je interesse kenbaar door een motivatie en CV te sturen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Emma Hendriks
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Radisson Blu Palace Hotel gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.