The Game Box Group B.V.

Manager techniek gezocht!

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
 • Overijssel
 • Utrecht
Apeldoorn, Almere, Enschede
13 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo MANAGER TECHNIEK GEZOCHT!
The Game Box Group BV, Rayon Midden Nederland

LETS INTRODUCE!
The Game Box is een van de marktleiders in het exploiteren van arcades in diverse steden in Nederland. Op dit moment hebben wij 3 locaties; Almere, Apeldoorn & Enschede en is de 4e in aanbouw. Onze ambitie is om op kort termijn in Nederland, maar ook Internationaal, verder uit te breiden.

Ook in het aanbod van ons product blijven wij steeds innoveren. Wij bezoeken elke beurs, wereldwijd, om altijd de nieuwste spellen aan te kunnen bieden. Daarnaast gaan wij samenwerkingen aan die ons product naar een hoger level tillen.

Voor onze klanten zorgen wij voor de optimale beleving. Arcade gecombineerd met de juiste Look & Feel, daar gaan wij voor! Ook onze prijzen worden met zorgvuldigheid gekozen zodat iedereen met een leuke prijs naar huis kan gaan.

In totaal werken bij The Game Box ongeveer 50, voornamelijk jonge, studerende werknemers. De sfeer is ongedwongen en er wordt vooral veel lol gemaakt. Tijdens werktijd gamen, wie wil dat nou niet?

DE FUNCTIE
Voor onze locaties in Almere, Apeldoorn & Enschede zijn wij op zoek naar een Technisch Manager, die geheel zelfstandig, vanuit zijn woonplaats (in het midden van het land), zorg draagt voor het algeheel technisch functioneren van onze games! Jij zorgt in basis ervoor dat storingen worden opgelost en dat ons belangrijkste bezit, onze games, optimaal werken. Je bestelt zelf je benodigde onderdelen en traint het personeel in de locaties.

WIE ZOEKEN WIJ?
Is gamen jouw passie? Was jij diegene die vroeger (toen er nog de Street Fighter, Daytona & Mortal Kombat was) al in de arcades te vinden was en precies wist hoe die flipper werkte? Wilde jij ook als eerste die nieuwe console en maakte je hem dan gelijk open om allerlei aanpassingen te doen? Was je droombaan eigenlijk uitvinder, maar toen die opleiding niet bestond, koos voor een opleiding waar je lekker bezig kon zijn met techniek, programmeren, computers, hardware & software? En sluit je thuis ook een lamp aan op je fiets zodat je stroom krijgt en kun je ook nog solderen? Dan zoeken wij jou!

WAT KRIJG JIJ?

Als je begint sturen wij jou eerst een paar weken naar het buitenland zodat je het vak leert van de echte professionals. Na een intensive inwerkperiode ben jij er dan klaar voor en krijgt van ons een toffe, gedesignde bedrijfsauto (Caddy) waarmee jij zelfstandig, vanuit thuis werkt. Je maakt je eigen planning op basis van een volledig geautomatiseerd systeem, je rijdt naar de locaties toe, zorgt dat daar alles in orde is en rijdt weer terug. Ook ga jij mee naar de beurzen in Europa en Amerika om daar de nieuwste snufjes op het gebied van games te bekijken en je in te verdiepen.

Flexibel werken, vinden wij geen enkel probleem, als maar alles op rolletjes loopt. Je werkt in principe van maandag tot en met vrijdag, maar in het weekend werken vind je zo nu en dan ook geen probleem. Dat belonen wij met een marktconform salaris, 20 verlofdagen, een I Phone van de zaak, een laptop van de zaak, diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk gewoon een hele toffe baan met veel vrijheid in een snelgroeiende organisatie! Je krijgt een tijdelijk contract van 12 maanden, welke bij goed functioneren natuurlijk wordt verlengd.

COMPETENTIES & FUNCTIE - EISEN
 • MBO 4 (minimaal) of HBO opgeleid richting elektrotechniek/ ICT;
 • Zelfstandig;
 • Je bent 36-40 uur beschikbaar;

INTERESSE?
Ben je nu helemaal enthousiast? Met ellelange sollicitatiebrieven hebben we niet veel en jij waarschijnlijk al helemaal niet… stuur ons daarom gewoon een mailtje, waarin je jezelf voorstelt. Omschrijf wie je bent, waar je woont, hoe oud je bent, waarom jij degene bent die bij deze vacature past, welke opleidingen je hebt genoten en alles wat je verder kwijt wilt. Hoe meer we weten, hoe beter we een beeld kunnen vormen! Je kunt je mail richten aan [stuur een e-mail]. We horen snel van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Kim Hollands
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door The Game Box Group B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.