Luba Uitzendbureau

Kwaliteit engineer

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
De Lier
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ga jij aan de slag op de afdeling Supply Chain Engineering in een team van specialisten op het gebied van elektronica, mechanica, software, inkoop en logistiek. Jij wordt verantwoordelijk voor verschillende mechanische producten (o.a. pompen, kleppen en frames) en bent het aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen (internationale) leveranciers. Vraagstukken en verbetervoorstellen vertaal jij naar afspraken en opdrachten richting de leveranciers. Je schakelt regelmatig met de R&D-, service- en inkoopafdeling. Zo ben je betrokken bij het optimaliseren van inkoopprocessen, kwaliteitscontroles en productontwikkeling. Kortom: met jouw kennis en ervaring in een EMS-omgeving weet jij, in samenwerking met je collega?s, de juiste technische keuzes te maken zodat de klanten optimaal bediend kunnen worden.

Jouw toekomstige werkgever is een vooraanstaand internationaal bedrijf dat duurzame oplossingen biedt op complexe vraagstukken met betrekking tot klimaatbeheersing binnen de glastuinbouw en gebouwen. Ondanks het internationale karakter, heerst er een werksfeer van een familiebedrijf dat het van origine is. Dit uit zich in behulpzame collega?s, een prettige werksfeer en faciliteiten voor inspanning en ontspanning. Van heerlijke cappuccino?s tot aan vers fruit, koekjes, tafeltennis en zelfs een eigen fitnessruimte: je vindt het hier allemaal.

Vanwege corona wordt er veel thuisgewerkt. Wel wordt er gezorgd dat jij zowel digitaal als persoonlijk op kantoor passend wordt ingewerkt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau