Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker drukkerij

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Brabant
Werkendam
22 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker die aan de slag wilt bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bijzonder drukwerk, gevestigd in Werkendam. Wanneer je start binnen deze functie ga je op diverse afdelingen werken. Na verloop van tijd zal er in overleg voor een afdeling gekozen worden waar jij het beste tot je recht komt.

Tijdens je werk voorzie jij aan de hand van een planning je collega's van de juiste materialen. Hierbij verzorg je bijvoorbeeld het intern transporteren van drukwerk naar de juiste machines en voorzie je eventuele knelpunten die je communiceert met je afdelingshoofd. Daarnaast assisteer je collega's bij het snijden en andere afwerkingen van het drukwerk.

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Werkendam en is gespecialiseerd in bijzonder drukwerk. De afdeling bestaat uit een leuk team van 35 man. Je toekomstige werkgever is bereid om bij een geschikte klik tussen elkaar een vaste aanstelling te geven. Wanneer je enorm gemotiveerd bent en open staat om dingen te leren zijn er ook mogelijkheden om door te groeien!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau