Aktiesport B.V.

Store Manager

 • Vast contract
MBO
 • Flevoland
Emmeloord
14 oktober 2020

Details van de functie

Logo Aktiesport maakt samen met Perry, deel uit van Sports Unlimited Retail b.v. en is inmiddels een dochteronderneming van het succesvolle JD Sports Fashion plc. Dit is een toonaangevende multichannel retailer in sportfashion- en outdoormerken in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De groep heeft meer dan 2400 winkels in een aantal retail formules.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe Store Manager in Dordrecht worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Emmeloord? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden.
Train your talent at Aktiesport
FunctiebeschrijvingTalent in sport. Passie voor het team. Pro in coachen. Is dit jouw cv? Dan willen wij dat weten. In Emmeloord zijn we namelijk op zoek naar een nieuwe Store Manager. Als je de MBO detailhandel hebt afgerond en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Aktiesport aan het juiste adres! Als Store Manager begin je elke dag met een positieve houding. Verkopen zit in je bloed. Jij bent een natuurtalent. Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant en bij het team. Daarbij ben je een leider in de dop, je neemt graag het voortouw. Je maakt het team enthousiast met de targets en acties van de dag en zorgt er voor dat iedereen weet wat van hen verwacht wordt. Nadat iedereen gemotiveerd aan het werk is gegaan, kijk jij nog eens kritisch naar de cijfers en targets van de afgelopen dagen. Je bedenkt een strategie voor korte en lange termijn en stuurt aan op groei en succes. Hierbij houd je rekening met een optimaal voorraadbeheer en uitvoering van het logistieke proces. Samen met je Assistent Store Manager ben je constant bezig om alles uit jullie personeel te halen en de winkel optimaal te laten presteren.
Functie-eisenJouw eigenschappen en vaardigheden:

 • IJzersterk in het neerzetten van positiespel in de winkel

 • Gaat altijd voor de winst

 • Commercieel talent

 • Pro in verkopen

 • Coach voor je spelers

Samen met het team maak je het verschil voor de klanten. Jullie zorgen voor een topprestatie. Je laat alles uit je handen vallen voor de klant, zodat altijd de beste service wordt geleverd. Jouw team is gedreven, altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. En jij helpt ze hiermee. Je bent een coach voor het team. Je zorgt ervoor dat het team zich blijft ontwikkelen. E-learning modules en kennisoverdracht vind je belangrijk en hier stuur je op aan. Je daagt het team uit en je ziet iedereen groeien. Je bent constant bezig iedereen in zijn kracht te zetten. Je handelt doelgericht en wilt elke kans benutten. Positieve resultaten worden gevierd en je leert van tegenslagen. Dat maakt jou trots een Aktiesporter te zijn.
ArbeidsvoorwaardenBij Aktiesport vinden wij het belangrijk dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stilstaan is bij ons geen optie. Je bent altijd in beweging. Je volgt E-learning modules en fysieke trainingen van onze Academy. Hier krijg je managementtrainingen zoals het houden van sollicitatiegesprekken, managementtechnieken en leidinggeven. Daarnaast leer je alles over onze producten, merken en de beste Aktiesport verkooptechnieken. Je groeit op de winkelvloer en op persoonlijk vlak. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris met groei- en bonusmogelijkheden;

 • Kans op legendarische incentives (bijv. reis naar Thailand, Aruba?);

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals;

  • 20% personeelskorting;

  • Reiskostenvergoeding;

  • Collectieve kortingen;


 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;

 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving in Amsterdam;

 • Geen dag hetzelfde!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.