Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productie/montage medewerker zul je een multifunctionele medewerker zijn in ons bedrijf. We zijn namelijk op zoek naar een aanpakker die zowel in de fabriek kan werken als aan montages. Het is dan ook belangrijk dat je collegiaal en technisch bent. In de fabriek zal je de vaste medewerkers ondersteunen bij de productie.

Kwaliteit en de wens van de klant staat centraal. In de showroom kan de klant inspiratie opdoen en vervolgens wordt er in de tekenkamer een tekening gemaakt op basis van de wensen. Vervolgens gaat het ontwerp naar de productiehal, waar jij aan de slag gaat met de daadwerkelijke uitvoering. Alle producten worden gemaakt van aluminium en kunststof en je werkt met name voor de particuliere markt. Een ander team met collega?s zorgt vervolgens voor de montage bij de klant thuis.

Dit bedrijf werkt zowel in de renovatie- als in de nieuwbouwmarkt en heeft een behoorlijk diverse klantenkring. In eigen fabriek produceren ze kwaliteitsproducten in kunststof en aluminium van gerenommeerde merken. Werken in korte lijnen waardoor er flexibel ingespeeld kan worden op de vraag uit de markt is een kwaliteit die jouw toekomstige werkgever hoog in het vaandel heeft staan.

Je gaat werken bij een modern bedrijf waar pro-activiteit, snelle besluitvorming, lange termijnvisie en innovatie duidelijke kenmerken zijn. Met onze ervaring op het gebied van verkoop van kozijnen en gevelbekleding zijn we een specialist geworden op het gebied van kunststof en aluminium gevelelementen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau