Luba Uitzendbureau

Elektrotechnisch adviseur binnendienst

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
30 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als elektrotechnisch adviseur binnendienst werk je nauw samen met de accountmanager en ben je de schakel tussen klanten en leveranciers.

Het gezamenlijke doel is technische oplossingen aanbieden waarbij je inspeelt op de wensen en verwachtingen van de klanten, wat als uitkomst nieuwe offertes en concrete opdrachten oplevert. Jouw hoge mate van verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat je veel vrijheid krijgt voor al jouw activiteiten. Kortom, een afwisselende functie met veel uitdaging want geen enkel project is hetzelfde.

Jouw toekomstige werkgever is een innovatieve organisatie met oog voor duurzaamheid. De sector is continu in ontwikkeling en zo ook jouw organisatie. Zo is er recentelijk een innovatie op de markt gebracht wat een hulpstuk is voor het plaatsen van zonnepanelen. Naast het innovatieve karakter is het een gerenommeerde organisatie, waarbij kwaliteit en stabiliteit ook belangrijke kernwaarden vormen.

Het team in Capelle bestaat uit ervaren en minder ervaren collega's. Maar de belangrijkste gemene deler is een enorme passie voor elektrotechniek. Een informeel maar hardwerkend team, waar plezier een belangrijke voorwaarde is.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau