RCN Vakantieparken

Stagiair(e) Groen/Techniek

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Aan de uitlopers van de Alpen ? vlak bij Castellane, het azuurblauwe Lac de Castillon en de prachtige Gorges du Verdon ? ligt RCN Les Collines de Castellane. De camping heeft een eigen Adventure Park met klimbos en zipline en een zwemparadijs met 3-dubbele glijbaan en waterval.

RCN biedt op negen campings in Nederland en acht campings in Frankrijk ruimte en mogelijkheden aan om als vakantiegast op adem te komen. Onze gasten beleven bij ons de mooiste kampeer- en natuurervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Jouw functie
Afhankelijk van het moment in het seizoen, help je met het kappen en herplanten van bomen, voer je snoeiwerkzaamheden uit en zorg je er voor dat de kampeerplekken strak gemaaid zijn. Afhankelijk van je interesse en opleiding help je ook met de aanleg van leidingen en andere terreinwerkzaamheden. Alles wat je doet, doe je met respect voor de natuur en voor onze gast.

Wat ga je doen?
Als Techniekstagiaire help je mee bij het operationeel houden van gebouwen en verhuureenheden zoals stacaravans. Je voert onderhoudswerkzaamheden aan de installaties (elektra en water) en helpt bij het op orde houden van de inventaris.

En natuurlijk is er ruimte voor eigen ideeŽn. Je kunt bij ons veel leren, maar we leren ook graag van jou.

Wat vragen wij?
Op dit moment volg je een opleiding groenonderhoud of techniek op MBO-niveau. Je bent minimaal 18 jaar jong en je bent een enthousiaste teamplayer die een aardig woordje over de grens spreekt.
Groen-stagiaires zoeken we het hele jaar, dit kan zijn in het laagseizoen (april-juni of september-oktober). Wil je een techniek stage lopen? Dan kan je het hele jaar door terrecht!

Wat bieden wij jou?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.