Tzorg

Vakantiewerk als thuishulp

Details van de functie

Logo Aangenaam thuis
Bij Tzorg geven we die zekerheid met huishoudelijke hulp. Jij straks ook, zodra je als thuishulp de handen uit de mouwen steekt. Hoe dat zit? Dit is vakantiewerk waar je écht goed kunt verdienen, door mensen te helpen bij het huishouden. Werken met een warm hart, betrokken en dichtbij de mensen. Een vakantiebaan in de regio Sittard-Geleen waar je veel lol in gaat hebben, dat garanderen we je!
Help een ander door:

  • te stofzuigen, af te wassen, te dweilen, schoon te maken of ander huishoudelijk werk te verrichten;
  • werk te doen waar jij leuk mee kan verdienen, op tijden dat het jou uitkomt;
  • werk te doen waar je écht iets betekent voor een ander.

Aan de slag bij Tzorg
Toegewijd, betrokken en vertrouwd. Een helpende hand in het huishouden zorgt ervoor dat mensen langer zelfstandig aangenaam thuis kunnen wonen. Daar doen onze bijna 10.000 medewerkers het voor. We zijn actief in 300 gemeenten in Nederland en zijn trots op wat we doen. Fijne werksfeer, betrokkenheid en aandacht voor mensen staan centraal. Een landelijke organisatie met een regionale uitstraling. Pas jij daarbij?
?
Jouw zekerheid
Wie goed is voor een ander, verdient zelf ook het allerbeste. Zodra je als vakantiekracht start als thuishulp mag je aan de slag voor maximaal 30 uur per week. Daarnaast krijg je bij Tzorg meer mooie arbeidsvoorwaarden als blijk van waardering. Welke dat zijn?

  • een bruto uurloon tussen de ? 9,50 en ?11,00;
  • per 13 gewerkte uren bouw je 1 vakantie-uur op.

Wie wij zoeken
Deze vacature voor thuishulp kan zomaar jouw nieuwe vakantiebaan worden als je een flinke dosis energie en enthousiasme meeneemt naar Tzorg. Voeg je daar ook je oprechte interesse in een ander aan toe, dan maak je echt het verschil. Ook:

  • heb je een actieve (werk)houding;
  • ben je in de Kerstvakantie beschikbaar.

Aan het werk
Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor vakantiewerk als thuishulp in Sittard-Geleen.
Wil je eerst nog wat vragen? Dat kan natuurlijk. naam HR functionaris, HR Functionaris beantwoordt je vragen via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
>
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tzorg