Luba Uitzendbureau

Co÷rdinator logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als co÷rdinator logistiek stuur je het team van logistiek medewerkers aan. Je zorgt voor een goede bezettingsgraad en kwaliteit van de dienstverlening. Je rapporteert op basis van nader te bepalen KPI's. Je geeft dagelijks direct leiding aan de afdeling Interne Logistiek. In overleg met de medewerkers stel jij realistische doelstellingen op die gericht zijn op het verbeteren van bepaalde (logistieke) processen (continu verbeteren). Deze veranderingen worden onder bepaalde voorwaarden uitgevoerd en jij neemt daarin het voortouw. Je gaat doelgericht te werk en zorgt er voor dat de verbeteringen worden opgenomen in de dagelijkse werkzaamheden.

De uitdagingen van deze functie liggen op het gebied van:
  • Het verlagen van de interne logistieke kosten en het maken van een werk- en personeelsplanning
  • Het aansturen, motiveren en monitoren van jouw team en het voorzitten van werkbesprekingen en deze met regelmaat initiŰren

Naast deze werkzaamheden bewaak je ook de persoonlijke KPI?s van de afdeling via het dashboard en neem je deel aan de operationele uitvoering. Ook draag je zorg voor het ontvangen en verzendklaar maken van goederen.

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau