Luba Uitzendbureau

Operator- werken in de techniek

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Medemblik
20 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij bieden een leuk en afwisselend aanbod van bedrijven. Dit zijn functies waarbij gewerkt wordt in bijvoorbeeld de voedingsmiddelen industrie, waar jij het proces tot inkoken van aroma?s controleert. Of jij zorgt ervoor dat binnen de farmaceutische industrie bloedplasma wordt verwerkt tot een hoogwaardig geneesmiddel. Zoek je iets met meer chemie, daar hebben we ook functies binnen als zoutzuur veredelaar. Hier ga je in samenwerking met het grootste staalverwerkingsbedrijf van Nederland, op een milieubewuste manier ervoor zorgt dat hoog kwaliteit staal keer op keer met zoutzuur gebeitst kan worden. Van machineoperator waarbij je zelf sleutelt aan het proces, tot paneloperator waar je via een aantal beeldschermen een overzicht heb op een complete verwerkingslijn. Bijvoorbeeld bij een afvalscheiding installatie waarbij je bijdraagt aan een schone samenleving. We zoeken graag samen met jou naar een nieuwe baan!

Mocht je operator willen worden maar heb je hier nog geen opleiding of werkervaring in? Kijk dan snel voor onze volledig betaalde opleiding tot operator op: www.lubaprocestechniek.nl

Van Den Helder tot en met Amsterdam zijn er veel verschillende bedrijven die graag met ons samenwerken. We gaan samen met jou kijken welke bedrijf er het beste bij jou past.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau