The Game Box Group B.V.

Junior vestigingsmanager | The Game Box Group BV

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Overijssel
  • Gelderland
Apeldoorn
16 oktober 2020
1 december 2020

Details van de functie

Logo UNIOR VESTIGINGSMANAGER
The Game Box Group BV, Apeldoorn

LETS INTRODUCE!

The Game Box is een van de marktleiders in het exploiteren van arcades in diverse steden in Nederland. Op dit moment hebben wij 3 locaties; Almere, Apeldoorn & Enschede en is de 4e in aanbouw. Onze ambitie is om op kort termijn in Nederland, maar ook Internationaal, verder uit te breiden.

Ook in het aanbod van ons product blijven wij steeds innoveren. Wij bezoeken elke beurs, wereldwijd, om altijd de nieuwste spellen aan te kunnen bieden. Daarnaast gaan wij samenwerkingen aan die ons product naar een hoger level tillen.

Voor onze klanten zorgen wij voor de optimale beleving. Arcade gecombineerd met de juiste Look & Feel, daar gaan wij voor! Ook onze prijzen worden met zorgvuldigheid gekozen zodat iedereen met een leuke prijs naar huis kan gaan.

In totaal werken bij The Game Box ongeveer 50, voornamelijk jonge, studerende werknemers. De sfeer is ongedwongen en er wordt vooral veel lol gemaakt. Tijdens werktijd gamen, wie wil dat nou niet?

DE FUNCTIE
Voor onze locaties in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Junior Vestigingsmanager, die geheel zelfstandig zijn of haar vestiging leidt! Jij zorgt in basis ervoor dat de vestiging draait, dat alles volgens protocol wordt afgehandeld, legt verantwoording af aan het management en stuurt jouw team aan. Je neemt personeel aan, houdt functioneringsgesprekken en corrigeert en beloont als dat van toepassing is.

Je werkt zelf ook mee op de vloer zodat jij als geen ander weet hoe alles werkt en je een goede feeling houdt met het team en je klanten. Daarnaast voer je voor de andere 50% van de tijd kantoorwerkzaamheden uit waarin je verantwoordelijk bent voor het maken van de roosters en voor de vestigingsadministratie.

WIE ZOEKEN WIJ?
Is een baan als leidinggevende jouw droom en heb je al wat leidinggevende ervaring opgedaan óf ben je net opgeleid tot leidinggevende en heb je net dat opstapje nodig om straks door te kunnen groeien? Is de Leisuresector jou op het lijf geschreven en ben jij die klantgerichte manager die wij zoeken? Is voor jou ‘beleving’ ook het toverwoord waarmee jij de klanten graag verrast? Ben jij ook die teamplayer die zijn of haar team kan motiveren, maar schrik je ook niet af om iemand te beoordelen? Én kun jij goed werken in een gestructureerde organisatie? Dan zoeken wij jou!

WAT KRIJG JIJ?
Om te beginnen is de functie echt heel tof! We werken met jonge enthousiaste teams die van aanpakken weten, maar vooral ook bij ons werken omdat ze het leuk vinden. Omdat jijzelf het rooster maakt, heb je natuurlijk redelijke vrijheid om flexibel te werken (wel hoort duidelijk bij deze functie het werken in de weekenden en de avonden). Krijg je het rooster niet rond? Dan heb jij pech en moet je de dienst zelf gaan invullen, maar zo leer je ook managen!

Dat belonen wij met een marktconform salaris, 20 verlofdagen, een telefoon van de zaak, een laptop van de zaak, diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk gewoon een hele toffe baan in een snelgroeiende organisatie! Je krijgt een tijdelijk contract van 12 maanden, welke bij goed functioneren natuurlijk wordt verlengd.

COMPETENTIES & FUNCTIE - EISEN
• MBO 4 of starter HBO opgeleid;
• Enthousiast, zelfstandig en van nature een leider;
• Je bent 36-40 uur beschikbaar;

INTERESSE?
Ben je nu helemaal enthousiast? Met ellelange sollicitatiebrieven hebben we niet veel en jij waarschijnlijk ook niet… stuur ons daarom gewoon een mailtje, waarin je jezelf voorstelt. Omschrijf wie je bent, waar je woont, hoe oud je bent, waarom jij degene bent die bij deze vacature past, welke opleidingen je hebt genoten en alles wat je verder kwijt wilt. Hoe meer we weten, hoe beter we een beeld kunnen vormen! Je kunt je mail richten aan [stuur een e-mail]. We horen snel van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Kim Hollands
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door The Game Box Group B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.