Luba Uitzendbureau

Junior dakdekker

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
24 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als junior dakdekker ga jij het mooie vak van dakdekker leren. Heb je al ervaring? Dan is dat top!

Dit bedrijf zoekt iemand die vanaf het begin af aan met een meewerkend voorman meegaat. Jij gaat alles leren over de verschillende soorten dakbedekking en hoe je deze moet leggen. Daarnaast zal je bijvoorbeeld leren hoe je met een brander moet werken en hoe je daken gaat inspecteren. Uiteindelijk word jij opgeleid tot specialist, hoe gaaf is dat!

Jij gaat je samen met de meewerkend voorman focussen op grote projecten. Denk hierbij aan daken van grote vastgoed projecten, van overheids instellingen en andere grote bedrijven/instanties. Je gaat je in ieder geval zeker niet vervelen!

www.vanvenrooy.nlDit familiebedrijf bestaat al bijna 60 jaar en is en één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven in Nederland. Oorspronkelijk is het bedrijf begonnen als renovatiespecialist en is nu al 35 jaar landelijk opererend en marktleider in het onderhoud en de veiligheid van daken. Dit bedrijf heeft altijd een goed resultaat en duurzaamheid als focus. De werknemers zijn echte vakspecialisten. Zij werken voor woningcorporaties, gemeentes, zorginstellingen, de grotere vastgoedbeheerders en landelijke organisaties.

Het bedrijf staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij kiezen daarom bewust voor het werken met alleen eigen, goed opgeleide en ervaren vakmensen. Het bedrijf telt 4 vestigingen in Apeldoorn, Hoogeveen, Almere en Groningen en heeft meer dan 100 professionals in eigen dienst. Een unicum in de dakenwereld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau