Luba Uitzendbureau

Hoogwerker monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Rotterdam
22 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Natuurlijk begin jij de dag onder het genot van een kop koffie en een leuk gesprek met je collega?s. Als hoogwerker monteur is geen dag hetzelfde. Je voert reparaties uit op de werkplaats, maar ook op locatie. Dit betekent dat je veel afwisseling hebt in je werk. Voor jou is het een uitdaging om systematisch storingen op te lossen, inspecties uit te voeren, keuringen uit te voeren en onderhoud te verrichten. Dit doe je aan schaar- en telescoophoogwerkers. Hierbij kun je jouw werkervaring met hoogwerkers en/of grondverzetmachines goed gebruiken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. Omdat de klant koning is, is het belangrijk dat je klantgericht bent. 24/7 servicedienst draaien is voor jou geen enkel probleem. Deze dienst wordt op routinebasis ingeroosterd.

Je komt te werken in een professioneel team waarin er ruimte is voor eigen ontwikkeling. Eens in de zoveel tijd ben je bereidt scholing te volgen zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Je maakt deel uit van een snelgroeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied.

Jouw toekomstige werkgever is onderdeel van een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is het bedrijf in staat om een ?total solution? aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze bijzondere samenwerking is zij in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau