Unica

Junior Accountmanager Fire Safety

Details van de functie

Logo Als Junior Accountmanager voor Unica Fire Safety ga je proactief klanten benaderen voor service en onderhoudscontracten op het gebied van brandmeld en sprinklerinstallaties. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de groeiambities van Unica Fire Safety. Met jou in ons team gaan we onze commerciŽle slagkracht vergroten. Je krijgt daarbij alle ruimte voor eigen initiatieven. In deze functie werk je zelfstandig en ben je veel met klanten in gesprek. Je bouwt op basis van een salesplan zelf aan je netwerk, je bent target-driven en je ziet vooral kansen. Als deal-closer zie jij de kans om opportunity?s in de markt om te zetten naar concrete opdrachten. Je neemt hierbij eigen verantwoordelijkheid en deelt je eigen werk en tijd in.Duurzaamheid en innovaties zijn een van de speerpunten van onze dienstverlening. Wij zijn continu bezig met het zoeken naar mogelijkheden om brandveiligheidsinstallaties te verduurzamen, denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe manieren van sprinkers testen of sprinklerpompen laten draaien op zonne-energie. Daarnaast proberen wij altijd te innoveren en hebben we diverse producten die bijdragen aan bijvoorbeeld het verminderen van de overlast voor het primaire proces van de klant.Kortom: een veelzijdige, uitdagende en toekomstgerichte commerciŽle functie waarin je samen met een team van experts onderhoudsoplossingen mag verkopen aan in de wereld van Fire Safety.>

Vooropgesteld is het van belang dat je passie hebt voor commercie en techniek. Je vindt het leuk om jezelf te bewijzen in je rol en laat elke dag weer zien dat je er voor de volle 100% voor gaat. Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus in een organisatie. Hierdoor ben je succesvol in het creŽren en opvolgen van leads en het binnenhalen van nieuwe opdrachten.Verder zoeken wij iemand met:
  • hbo werk- en denk niveau in commercie of techniek;
  • affiniteit met techniek, (je hoeft geen technische achtergrond te hebben);
  • passie om altijd op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt en techniek;
  • goede communicatievaardigheden (vraaggericht achterhalen wat de klantwens is);
  • commerciŽle gedrevenheid om doelstellingen te halen bij nieuwe en bestaande klanten.
>

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek ťn dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ?Samen maken wij de toekomst?. Veel van onze collega?s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciŽle- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op:
  • Een goed salaris;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Winstdelingsregeling;
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
>
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Unica