Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Stagiair (Maastricht Brusselse Poort)

Details van de functie

Logo Hoe ziet jouw stage bij Pets Place eruit?
Jij staat aan het begin van je carrière. Een stage moet daarom leerzaam én vooral leuk zijn. Wij begrijpen dit, als stagiair(e) maak je dus echt onderdeel uit van ons team. Als stagiair(e) bij Pets Place krijg je de mogelijkheid om van veel facetten in de winkel iets te leren en zo te ontdekken waar jouw passie ligt.

Enkele kerntaken:· Het ontvangen van de klanten en ondersteunen van de verkoop;· Het verlenen van service aan klanten volgens de richtlijnen van Pets Place;· Het zorgdragen voor een schone en nette winkel;· Het bijvullen van de goederen in de winkel.
Wat verwachten wij van jou?· Dat je een VMBO of MBO opleiding in de richting van detailhandel/dierverzorging volgt.· Dat je affiniteit hebt met het assortiment en de branche en interesse hebt in het beter leren Kennen van de artikelen; · Dat je enthousiast bent en graag wilt leren;· Dat je initiatief toont en zelfstandig kan werken. Wat kan jij van ons verwachten?
Een uitdagende stageplaats in een dynamische omgeving en met een (klein) gemotiveerd team. Je krijgt begeleiding van een professionele stagebegeleider, zodat je alles uit je stage kunt halen! Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan het functieprofiel? Solliciteer dan direct via de groene button ‘solliciteren’ rechtsboven. Wie weet is er een stageplaats voor jou beschikbaar.Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de Bedrijfsleider op tel: [klik hier voor het telefoonnummer] . Organisatie informatiePets Place is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Pets Place is hiermee de winkel voor de echte dierenliefhebber. In onze dierenwinkels werken onze specialisten met passie om mens en dier dichter bij elkaar te brengen. We hebben alles wat nodig is om huis- en erfdieren te voorzien van de dagelijkse benodigdheden.Boerenbond is een specialist op het gebied van de tuin, met een uitgekiend assortiment voor verzorging en onderhoud, maar ook voor gereedschap, werkkleding, tuininrichting, zwembad en BBQ kun je bij Boerenbond terecht. De Boerenbondwinkels vind je altijd in combinatie met een Pets Place, 2 formules onder 1 dak. Hiernaast bieden wij in een aantal winkels ook het meest uitéénlopende service doordat er een Dogwash, Trimsalon en een dierenartsenpraktijk onder de naam Vets Place aanwezig is. IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond. Het hoofdkantoor van IJsvogel is gevestigd in Ede. Waar tevens onze inkoop- en logistieke organisatie is gevestigd. Dagelijks verzorgen we o.a. het optimale assortiment en de bevoorrading van onze winkels. Naast de ruim 200 fysieke winkels, kun je bij ons ook online winkelen. Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, ruim 200 winkels en 1.200 medewerkers bouwen we dagelijks aan het succes van onze formules. www.petsplace.nl www.boerenbond.nl www.ijsvogelretail.nl
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.