Luba Uitzendbureau

Medewerker goederenontvangst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker goederenontvangst werk je op de afdeling Expeditie. Op deze afdeling komen alle grondstoffen voor de productie binnen. Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een juiste ontvangst en opslag van deze grondstoffen. Wat binnen komt, moet voldoen aan de kwaliteitseisen van de voedingsindustrie voldoen. Een belangrijke en verantwoordelijke positie op de afdeling dus! Je bent een communicatief vaardige, collegiale en stressbestendige medewerker. Je bent in staat om secuur te werken en durft je beslissingen te nemen.

Jouw dagelijkse taken zijn als volgt:
  • Ontvangen van chauffeurs op een klantvriendelijke manier
  • Uitvoeren van een eerste controle op de goederen
  • Beoordelen van de goederen aan de hand van een aantal strikte eisen die zijn gesteld
  • Wegen en inboeken van de goederen
  • Bepalen naar welke opslag (koel- of vriescel) de goederen verplaatst moeten worden

De afdeling is een geconditioneerde ruimte op 5 graden Celcius. Onze koelcellen variëren in temperatuur tussen de 0 en -20 graden Celsius. Je moet wel tegen de kou kunnen. Uiteraard krijg je van ons warme thermoskleding.

In Best heeft de Van Loon Group niet één, maar, maar liefst 2 locaties: Meat Friends en Van Loon Industrieweg. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Meat Friends, aan de Bedrijfsweg in Best, heeft een mooie ontvangst en hier zijn ook verschillende stafafdelingen. Een grote kantine is aanwezig om lekker je dag te starten of in je pauzes met je collega?s bij te praten en wat te eten en drinken. En slechts één straat verwijderd aan de Industrieweg zit de locatie Van Loon Industrieweg, die wat kleiner qua opzet is, maar minstens zo groot is qua ambitie! Ook hier kan je in de kantine gebruikmaken van verschillende faciliteiten en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau