BandenConcurrent

Stage / BBL Commercieel medewerker

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Den Haag
12 november 2020
31 december 2020

Details van de functie

Logo Over ons
Wij bij Bandenconcurrent.nl zijn op zoek naar een leergierig, enthousiast en communicatief sterke stagiair. Wanneer je stage loopt bij Bandenconcurrent kom je terecht in een jong team en bij het snelst groeiende eCommerce bedrijf van Nederland! Als aanstormend talent bieden wij veel mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?
Wanneer je net stage komt lopen bij een nieuw bedrijf is dat altijd spannend, daarom bieden wij de kans om ons bedrijf eerst door en door te leren kennen. Het is een veelzijdige functie waardoor je je nooit hoeft te vervelen. Je draait mee op de helpdesk van Bandenconcurrent.nl waar je klanten en partners te woord staat die met allerlei vragen bij ons aankloppen. Op deze manier kom je erachter wie wij zijn als bedrijf, en krijg je op die manier de kans om (bijna) alles te weten te komen. Dit is noodzakelijk voor de andere functie die je gaat bekleden wanneer je goed weet hoe alles in elkaar steekt.

Wat is de functie?
De functie waarover het gaat zal zijn op de afdeling Sales en Business Development. Omdat wij onwijs snel groeien als bedrijf is het noodzakelijk dat ons netwerk met ons meegroeit. Wij werken met partners door heel Nederland en BelgiŽ, deze kring met partners wordt continue uitgebreid. Het is dan aan jou om in gesprek te gaan met potentiŽle partners, deze enthousiast te maken over onze manier van werken en uiteindelijk deze binnen te halen met als doel een goede samenwerking tussen ons en de partners.

Zie jij jezelf deze uitdaging aangaan? Twijfel dan niet en reageer snel, wij bij Bandenconcurrent.nl kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Iren Pronk
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door BandenConcurrent gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.