Luba Uitzendbureau

Callcenter agent

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor dit bedrijf ga jij als callcenter agent jouw verkooptalent gebruiken om mensen en bedrijven aan jou te binden. Jij gaat jouw skills op een creatieve manier toepassen, hier is veel vrijheid in. Je gaat deze talenten onder andere gebruiken om leuke gesprekken te voeren met A-merken. Maar dit niet alleen! Ook ga je bellen voor het samenstellen van een maaltijd-box, om een bekend tijdschrift te verkopen of om donateurs te werven voor goede doelen. Na deze werkzaamheden is het natuurlijk ook van groot belang dat alles goed geregistreerd wordt en administratief wordt vastgelegd. Je kan hier je verkoop-skills goed ontplooien.

De gesprekken die je voert zijn commercieel ingesteld. Je probeert daarom voor jouw project de afgesproken scores te behalen die nodig zijn. Ontdek hier jouw winnaarsmentaliteit! Vergeet ook niet dat jij je aan regels moet houden en specifieke items moet benoemen in het gesprek. In dit contactcenter heb je veel vrijheid om je eigen tijden in te delen, wat voor jou het beste werkt. Wel is het belangrijk dat je minimaal 12 uur beschikbaar bent (je moet dan wel 3 avonden werken). Je kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:30 uur werken. En op de zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Het bedrijf waar je komt te werken is het gezelligste klantcontactcentrum van Alkmaar. Het klantcontactcentrum in Alkmaar verzorgt voor opdrachtgevers het telefonische contact met (potentiŽle) klanten. Je krijgt, voordat je start, een uitgebreide training en zult hierna ook diverse keren een evaluatie krijgen. Begeleiding is er dus genoeg! In dit contactcenter werken allerlei verschillende mensen qua persoonlijkheid en leeftijd. Hiernaast is het vooral gezellig, onderling in het team is er een goede band tussen alle werknemers. Successen worden gevierd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau