Luba Uitzendbureau

Klantcontactmedewerker outbound

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Oestgeest
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een project bij een contactcenter zijn wij op zoek naar commerciŽle medewerkers die zich bezighouden met de uitbreiding van het klantenbestand. Dit gaat natuurlijk niet zomaar! Vanwege jouw ervaring of juist vanwege jouw commerciŽle persoonlijkheid weet je de potentiŽle klant te overtuigen.

Voordat je start begin je natuurlijk met een uitgebreide training waarin jij precies weet hoe je de klant kan benaderen. Begeleiding is er dus genoeg! Daarnaast is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Na de training ga je zelfstandig aan de slag! Jij weet de klant te overtuigen om te blijven genieten van het huidige abonnement of jij probeert ze met jouw overtuigingskracht mee te nemen naar het moment dat ze ooit lid zijn geworden. Naar aanleiding hoop je natuurlijk dat je weer een klant blij hebt gemaakt doordat ze zijn gebleven, of lid zijn geworden.

Begin 2017 heeft dit contactcenter een locatie geopend in Leiden, op loopafstand van het station. Regelmatig vinden er borrels plaats, maar ook worden er spelletjes gespeeld om de succesvolle week af te sluiten!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau