Sensire

Bijbaan Wonen met Zorg voor student Verzorgende IG/ Verpleegkunde

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Werk je binnen Wonen met Zorg? Dan ga je aan de slag binnen n van onze woonzorglocaties. Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. De tevredenheid van onze bewoner staat voorop. Samen met je collega’s lever je goede zorg- en dienstverlening. Als oproepkracht ondersteun je de zorgteams van onze woonzorglocaties, wanneer jj tijd hebt om te werken.
Sensire Wonen met Zorg in de Achterhoek

Binnen onze woonzorgcentra richten wij ons op vier doelgroepen, te weten Somatiek, Psychogeriatrie, Verzorgd Wonen en Revalidatiezorg. Afhankelijk van de locatie, word je ingezet op de verzorging van n of meerdere doelgroepen. Binnen het team werk je samen met een teamverpleegkundige, verzorgenden en woonbegeleiders.

Als student verricht je de volgende zorgtaken zelfstandig:
 • ondersteuning bij de ADL
 • aan- / uittrekken van steunkousen
 • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten
 • insuline spuiten, intramusculiar, subcutaan, fraxiparine spuiten
 • eenvoudige wondzorg
 • complexe wondzorg
 • stoma-zorg
 • sonde-voeding
Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijklessen en/of stages uitgevoerd en deze zijn met een voldoende beoordeeld. Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar, zullen wij je inzetten voor de voorkomende werkzaamheden, die jij mag uitvoeren.

Oproepkrachten ontvangen een tijdelijk oproepcontract (0-uren). Je hebt daardoor geen verplichting om te werken en kunt werken als het jou uitkomt. Je helpt het team uit de brand, als deze er niet uitkomt met het opvullen van diensten of als een collega uitvalt of vrij wil. Wat wij verwachten is dat je flexibel inzetbaar bent (ook in de vakantieperiodes).

Wie ben jij?

Je komt in aanmerking indien:
 • je n van de volgende opleidingen volgt: Verzorgende IG (vanaf tweede jaar), Verpleegkunde (vanaf tweede jaar mbo of hbo) of geneeskunde;
 • je minimaal n stage-ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg, hebt;
 • je bovengenoemde handelingen zelfstandig kunt uitvoeren;
 • je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overhandigen.
Je bent een enthousiaste collega en onze bewoners worden graag door jou geholpen, omdat jij voor hun het verschil maakt. Je hebt oog voor hun persoonlijke situatie en weet de zorg af te stemmen op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je kunt zelfstandig werken, maar schroomt niet om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. Vroeg je bed uit of keer een extra dienst vind je prima, omdat je flexibel bent en graag je handen uit de mouwen steekt voor onze bewoners.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Je krijgt bij aanvang een tijdelijk oproepcontract voor de duur van 7 maanden of 1 jaar, zodat jij zelf kunt bepalen of je wel of niet kunt komen werken en dit goed te combineren valt met stage en opleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiters.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire