Sensire

Oproep- / flexkracht Verpleegkundige / VIG

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

De complexiteit in de wijk neemt steeds verder toe. Care- en case-complexe casuïstiek zijn inmiddels écht van alle dag. Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij aan onze klanten doen. Als zorgprofessional stap je letterlijk bij onze klanten binnen en draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze klant. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijk zorg, veelal mogelijk voor onze klanten. Door de grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten in de wijk is het mogelijk, dat klanten met verschillende type zorg elkaar afwisselen. De afwisseling en persoonlijke aandacht maakt het werken bij Sensire zo leuk.

Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Snel schakelen en individueel handelen is soms noodzakelijk zonder dat je in de stress schiet. Je draagt hierdoor een grote verantwoordelijkheid. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van jouw benadering.

Om als oproepkracht aan de slag te kunnen vragen we een flexibele instelling. In overleg stellen we vast voor welke gemeenten je wel en niet opgeroepen kan worden. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je zelf in te plannen voor openstaande diensten binnen verschillende teams.

Om aan de slag je kunnen als verpleegkundige vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP om als oproepkracht verzorgende IG te kunnen werken;
  • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding en je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen om als oproepkracht verpleegkundige te kunnen werken;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1960,02 tot €2.845,21 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering), de functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2.492,51 tot €3.362,22) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract vanaf 0 uur per week, het exact aantal uren stemmen we graag met je af.

Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Wil jij op oproepbasis onze wijkteams ondersteunen? Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Raaijmakers, Senior Adviseur werving & selectie, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire