Sensire

Verantwoordelijk Verpleegkundige - De Lunette - Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Verantwoordelijk Verpleegkundige?

Als verpleegkundige binnen het verantwoordelijk verpleegkundig team (VVT) ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg van cliŽnten, op meerdere locaties van Sensire regio Zutphen. Je werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde en de verpleegkundig specialist waarvoor je triage uitvoert. Deze triage wordt gekenmerkt door intensieve doch kortdurende contacten met cliŽnten tijdens verpleging en/of begeleidingsmomenten, waarbij regelmatig in crisissituaties moet worden gehandeld. Het verantwoordelijk verpleegkundig team is 24 uur per dag beschikbaar in wisselende diensten.

Onze somatiek-afdelingen kenmerken zich door care-complexe zorg. Als verantwoordelijk verpleegkundige op deze afdeling wordt er echt een beroep gedaan op je kennis en kunde. Symptoom bestrijding is daarbij soms van ondergeschikt belang, je probeert de vraag achter de vraag te achterhalen.

Werken op ťťn van onze PG-afdelingen vraagt hele andere competenties. Je inleven in de bewoners is cruciaal om contact te maken. De familie heeft dan ook een belangrijke rol. Zij kunnen alles over de levensgeschiedenis vertellen, waardoor je de bewoner sneller leert kennen en weet wat hij of zij belangrijk vindt.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent iemand die van nature niet alles overneemt, maar juist de bewoners stimuleert. Je bent gemakkelijk in de omgang en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen van zowel collega’s als familieleden. Verder ben je communicatief vaardig. Zowel in gesprek met familie als met collega’s als met de bewoners weet je de juiste toon te zetten.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verantwoordelijk verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (€2419 tot €3264), excl 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT.p basis. Wij kunnen jou een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bieden voor 24 uur per week. Wil jij liever meer of minder uren werken? Ook dan komen wij graag met je in contact.Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Miranda Ligtenbarg, verantwoordelijk verpleegkundige via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire