Sensire

Verpleegkundige - Voorst/Twello

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verpleegkundige?

Als verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care- complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). Door de grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten in de wijk is het niet altijd mogelijk om alléén dit type werk te doen, daar moeten we realistisch in zijn. Uiteraard streven we dit wel na.

Als verpleegkundige bij Sensire kun jij je richten op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst, kan leven zoals hij dat wil. Daarnaast ben je bezig met de wijkverpleging van de toekomst waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Jij bepaalt of je kansen die er liggen grijpt.

Het team

In regio Voorst werken we in 4 verschillende teams met medewerkers van alle leeftijden door elkaar. Ieder team bestaat uit 8 tot 15 collega's van verzorgenden, verzorgenden IG, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en een teamregisseur. Als verpleegkundige werk je op een verpleegkundige route en is het de intentie om 8 uurs diensten in te plannen. Je werkt in een vast team en werkgebied en hoeft geen nachtdiensten te draaien, daarvoor kennen we binnen Sensire het mobiele nachtteam. Nieuwe en huidige medewerkers geven aan de de teams heel laagdrempelig, erg behulpzaam en bereidwillig zijn. Er heerst een goede sfeer binnen de teams, iedereen wil elkaar op alle vlakken graag helpen en ondersteunen. Ondanks dat je elkaar niet perse heel vaak ziet, zijn de lijntjes kort.

Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Snel schakelen en individueel handelen is soms noodzakelijk zonder dat je in de stress schiet. Je draagt hierdoor een grote verantwoordelijkheid. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van jouw benadering.

Om aan de slag je kunnen als verpleegkundige vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
  • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2492,51 tot €3362,22), exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. We bieden je een contract voor maximaal 24 uur. Heb jij hierin andere wensen gaan wij graag het gesprek met je aan. Daarnaast is het streven zoveel mogelijk 8-uur diensten in te plannen. Bereikbaarheidsdiensten vinden veelal onder werktijd plaats. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk! Daarnaast krijg je van ons een smartphone en iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Mariska Berendsen, teamregisseur, op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire