Sensire

Verpleegkundige - Winterswijk

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verpleegkundige?

“Wat een leuk en dynamisch werkgebied” is wat het team terug kreeg van een collega uit een ander werkgebied.

Het is maandag, je start je ipad op en bekijkt de bijzonderheden. Tussendoor krijg je je eerste telefoontje van een medewerker met een vraag. Je beantwoord de vraag, coacht je collega de goede richting op en start met je eigen route. Gedurende de dag hou jij je bezig met diverse werkzaamheden. Het inventariseren van zorgbehoefte, het coördineren van de zorgverlening, het uitvoeren van hoog complexe zorg en het coachen en begeleiden van medewerkers bij de zorginhoudelijke vragen. Je hebt een signalerende functie en zet je collega’s in hun kracht.

Het team

Je komt te werken in een team van 11 verpleegkundigen waarin je samen verantwoordelijk bent voor één van de drie regio’s in het werkgebied Winterswijk. Het hele team bestaat in totaal uit ongeveer tachtig medewerkers maar die zie je zelden bij elkaar. Je werkt in een vast werkgebied en streven is dat je een vaste klantengroep hebt waarbij je samen met drie of vier andere collega’s de zorg verleent bij een klant. In deze klantgroep worden er ook casuďstiekbesprekingen gehouden wanneer deze behoefte er is. De samenwerking met andere collega’s is laagdrempelig en ook al werk je veel individueel, je staat er nooit alleen voor.

Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de voordeur aantreft. Dat vraagt veel van je. Je kunt snel schakelen en individueel handelen zonder dat je in de stress schiet. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van de klant feilloos te achterhalen. Daarnaast weet je de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Je bedenkt graag creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken en bent graag coachend en begeleidend aan het werk.

Om aan de slag je kunnen als verpleegkundige vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
  • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verpleegkundige valt in schaal FWG 45 (€2492,- / €3362,-), exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering, conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Uren zijn bespreekbaar. Bij voorkeur tussen de 20 en 28 uur maar meer of minder is zeker bespreekbaar (max. 32 uur). Een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij ook op de volgende manier voor jouw werkgeluk:
  • Je hoeft geen nachtdiensten te draaien;
  • Het streven is het inplannen van 8 uurs diensten;
  • Een functie met veel vrijheid, waarbij je je eigen tijd kan indelen;
  • Bereikbaarheidsdiensten zijn onder werktijd;
  • Korte lijnen, zowel binnen het team als in de organisatie;
  • Een organisatie die niet stilstaat, innovatie vinden wij belangrijk;
  • Je krijgt een telefoon en ipad in bruikleen die je ook privé mag gebruiken.
Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op Anke Knippenborg - Lankveld, Teamregisseur Winterswijk op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire