Sensire

Verpleegkundige - Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Verpleegkundige?

Je start je dag vanuit huis, op je ipad lees je je in en bekijk je wat je route is. Je komt bij de klant, die staat je met open armen op te wachten, de koffie staat klaar en ondertussen help jij mevrouw met douchen, stomazorg of het aanreiken van medicatie. Achter elke deur een ander persoon, een andere zorgvraag en een ander levensverhaal. Als Verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care- complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). Door de grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten in de wijk is het niet altijd mogelijk om alleen dit type werk te doen, daar moeten we realistisch in zijn. Uiteraard streven we dit wel na. Als verpleegkundige bij Sensire kun jij je richten op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst, kan leven zoals hij dat wil. Daarnaast ben je bezig met de wijkverpleging van de toekomst waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Jij bepaalt of je de kansen die er liggen grijpt.

Het team

Als Verpleegkundige in de wijkzorg in regio Zutphen is het een mooie mengelmoes tussen stad en platteland. Het klantenbestand is erg afwisselend en kent veel verpleegtechnische handelingen wat het werk zo dynamisch en uitdagend maakt. Hierdoor kun jij al jouw capaciteiten inzetten. In regio Zutphen werken ongeveer 100 collega’s verdeeld over 7 teams. Ieder team bestaat uit gemiddeld 18 tot 20 collega’s. De samenwerking met collega’s is laagdrempelig en gelijkwaardig. Ieder team heeft zijn eigen wijk, maar er wordt wel teamoverstijgend gewerkt en gepland.

In Zutphen werken we in verschillende wijken: Berkel symphonie, Hofteam, Warnsveld en Zuidwijken/Leesten. In overleg bepalen we in welk team jij komt te werken:
 • Berkel symphonie: een heel gevarieerde wijk. Het team werkt goed samen en staat er positief in bij veranderingen, waardoor het een dynamische werkomgeving is. Routes kunnen zowel met de fiets als met de auto worden gedaan;
 • Hofteam: werken in het Hofteam is werken in de mooie binnenstad van Zutphen. Een groot deel van de route kan in overleg met de fiets;
 • Warnsveld: een gevarieerd en tevens ook een kleine wijk in regio Zutphen. Het team gaat met elkaar de verdieping in, door middel van klant besprekingen. Routes kunnen zowel met de fiets als met de auto worden gedaan;
 • Zuidwijken/Leesten: een vrij nieuwe en jonge wijk in Zutphen. In dit kleine en zelfsturende team wordt je in je kracht gezet. Er wordt samen altijd gekeken naar wat het beste aansluit bij de klant en de teams zijn erg zelfstandig.
Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Snel schakelen en individueel handelen is soms noodzakelijk zonder dat je in de stress schiet. Je draagt hierdoor een grote verantwoordelijkheid. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van jouw benadering.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
 • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding;
 • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • Beschikking over een geldig rijbewijs is in bepaalde wijken een pré;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verpleegkundige valt in de schaal 45 (€2.492,51 tot €3.362,22, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Uren zijn in overleg, hierover gaan we graag het gesprek met je aan. Een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast zorgen wij op de volgende manieren voor jouw werkgeluk:
 • Je hoeft geen nachtdiensten te draaien;
 • Er wordt gestreefd naar diensten van minimaal 6 tot maximaal 8 uur;
 • Er zijn geen of minimaal geplande gebroken diensten;
 • Er zijn veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Je krijgt van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.
Enthousiast geworden?

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Daniëlle Oostendorp, teamregisseur op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire