Sensire

Verpleegkundige (nachtdienst) - Revalidatie Den Ooiman - Doetinchem

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de revalidatieafdeling ben je verantwoordelijk voor de gehele zorg van de cliŽnten op de afdeling Revalidatie en Herstel. Gedurende de nacht ondersteun je de cliŽnten: revalideren gebeurt namelijk niet alleen overdag, maar vindt 24 uur per dag plaats. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van verpleegtechnische handelingen. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat de cliŽnten ook in de nacht optimaal kunnen revalideren. Vaak ben je alleen op de afdeling, maar op sommige momenten sta je samen met een collega op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Wie ben jij?

Ben jij iemand die binnen een dynamische afdeling wil werken, waar geen enkele nacht hetzelfde is en die zich niet gemakkelijk uit het veld laat slaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een zelfstandig verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar die naast zelfstandig werken ook goed kan samenwerken. Je bent iemand die van nature niet alles overneemt, maar juist de cliŽnten stimuleert. Gemakkelijk in de omgang en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen van zowel collega’s als familieleden. Verder ben je communicatief vaardig. Zowel in gesprek met cliŽnten, familie als met collega’s weet je de juiste toon te zetten.

Als Verpleegkundige werk je met je handen op de rug, je stimuleert en motiveert de cliŽnt naar zelfstandigheid.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (€2338- / €3153,-, excl vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Wij bieden een contract tussen de 16 en 24 uur per week. Heb je hierin andere wensen gaan we graag het gesprek met je aan. In dit geval zijn we specifiek op zoek naar een nieuwe collega die voornamelijk nachtdiensten wil draaien.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Marije Jansen-Keijzer Teamregisseur cluster Revalidatie via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire