Sensire

Verzorgende IG Werkbegeleider - Veerpoort - Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Verzorgende IG Werkbegeleider?

Bij zorgorganisatie Sensire in Zutphen staat leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. Stagiaires en leerlingen in de zorgteams zijn niet ongewoon. De wens om leren en ontwikkelen nog tastbaarder te maken hebben geleid tot de ontwikkeling van leerafdelingen.

Op leerafdeling Veerpoort 5/6 werken leerlingen uit alle leerjaren en verschillende opleidingen na een intensieve inwerkperiode, als een zelfsturend zorgteam.

De leerlingen worden op de leerafdeling begeleid/opgeleid door een team, bestaande uit werkbegeleiders Verzorgenden IG en werkbegeleiders Verpleegkundigen met ondersteuning van de Regieverpleegkundige. De werkbegeleiders instrueren de leerlingen en geven ondersteuning bij het aanleren van vaardigheden en het ontwikkelen van hun beroepshouding. De werkbegeleiders moeten in staat zijn meerdere leerlingen en stagiaires tegelijk te ondersteunen bij het werken aan de doelen die zij in hun persoonlijk ontwikkelplan en persoonlijk activiteitenplan hebben geformuleerd. Bij de start van de leerling op de leerafdeling vervult de werkbegeleider een sturende rol. Naar mate de taakvolwassenheid van de leerling toeneemt en de beroepshouding zich professioneel ontwikkelt, krijgt de begeleiding een coachend karakter.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt ervaring met het begeleiden van leerlingen en stagiaires en hebt een training Werkbegeleider gevolgd. Je bent gemakkelijk in de omgang en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen van zowel collega’s als familieleden. Verder ben je communicatief vaardig.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG
  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de ouderenzorg op een belevingsgerichte afdeling psychogeriatrie (PG). Je hebt duidelijk passie voor en plezier in het werken met deze kwetsbare doelgroep.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende is ingeschaald in FWG 35 (€1.902 - €2.762 excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Wij bieden je een contract van 24 uur per week voor onbepaalde tijd en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Everdien Eggink, teamcoördinator via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire