Sensire

Verzorgende IG - Eibergen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende IG?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw wijk en hun naasten. Je ondersteunt de klanten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor ze doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant. Daarnaast stimuleert je de klant om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen. De medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw team of collega’s van Behandeling en Revalidatie inschakelen. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voel je feilloos aan waar op dat moment prioriteit ligt. Werken in de wijk is vrij solistisch, maar er zijn altijd collega’s aan het werk waar je op terug kunt vallen of die je komen helpen. Overleg is altijd mogelijk met collega’s.

Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic in onze sector, ook bij Sensire. Er zijn volop mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan (digitale) zorgtechnologie en zorg op afstand, ook als verzorgende IG. Een mooie kans om naast je dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn met de zorg van de toekomst.

Wie zijn wij?

In regio Eibergen werken we in 2 teams van gemiddeld 20 collega's per team. De teams zijn warm en er heerst een gevoel van saamhorigheid. We staan met liefde klaar voor onze klanten maar ook voor elkaar als collega ‘s. Lief en leed wordt gedeeld en samen vinden we altijd voor elke uitdaging een oplossing. Regelmatig doen we gezellige dingen, een praatje met koffie op kantoor of teamuitjes, voor ons beide erg belangrijk. Wees welkom bij ons in het gemoedelijke Eibergen!

Wie ben jij?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet je door te vragen en de gevoelige snaar bij jouw klant te raken. Hierdoor kom je steeds meer te weten over jouw klant. Zo kun jij de zorg en ondersteuning goed prioriteren en voel je feilloos aan wat de klant op dat moment nodig heeft en van jouw verwacht. Je kunt goed zelfstandig werken, snel handelen en schakelen. Je weet altijd je hoofd koel te houden, ook bij onverwachte situaties. Daarnaast hebben we regelmatig en naar behoefte klant besprekingen om zo de voortgang te bespreken en eventuele problemen te bespreken.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1.960,02 tot €2.845,21 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van maximaal 24 uur per week. Heb jij hierin andere wensen? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken. Enthousiast geworden?

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Susan Oostendorp, teamregisseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] of Janneke
Baack, wijkverpleegkundige, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire