Sensire

Verzorgende IG - Winterswijk

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende IG?

“Wat een leuk en dynamisch werkgebied” is wat het team terug kreeg van een collega uit een ander werkgebied.

Regio Winterswijk kenmerkt zich door een groot werkgebied met een multiculturele klantenkring. Ook neemt Sensire als organisatie graag de lead in het optimaliseren van de zorg. Preventie, zorg op afstand, duurzame zorg en het begeleiden van medewerkers op zelfredzaamheid is een groot deel van je werk.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw wijk en hun naasten. Je ondersteunt de klanten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor ze doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant. Daarnaast stimuleert je de klant om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen. Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw team of een Gespecialiseerd Verpleegkundige inschakelen. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voel je feilloos aan waar op dat moment prioriteit ligt.

Het team

Het werkgebied Winterswijk bestaat uit drie teams. Het hele team bestaat in totaal uit ongeveer tachtig medewerkers maar die zie je zelden bij elkaar. Je werkt in een vast werkgebied en streven is dat je een vaste klantengroep hebt waarbij je samen met drie of vier andere collega’s de zorg verleent bij een klant. De samenwerking met andere collega’s is laagdrempelig en ook al werk je veel individueel, je staat er nooit alleen voor.

Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Daarom kun je snel handelen en schakelen. Je weet je hoofd koel te houden, ook bij onverwachte situaties. Je hebt een gezonde dosis nieuwsgierigheid, bent digitaal vaardig en flexibel. Daarnaast vind je het leuke uitdaging om klanten te stimuleren op het gebied van zelfredzaamheid.

Verder vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verzorgende IG valt in schaal FWG 35 (€1960,- / €2845,-), exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering, conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Uren zijn in overleg. Bij voorkeur tussen de 20 en 28 uur maar meer of minder is zeker bespreekbaar. Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij op de volgende manieren voor jouw werkgeluk:

  • Je hoeft geen nachtdiensten te draaien;
  • Het streven is het inplannen van zoveel mogelijk 8 uurs diensten, maar gebroken diensten komen ook voor
  • Korte lijnen, zowel binnen het team als in de organisatie;
  • Een organisatie die niet stilstaat, innovatie vinden wij belangrijk;
  • Een functie met veel vrijheid;
  • Je krijgt een telefoon en ipad in bruikleen die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op Anke Knippenborg - Lankveld, Teamregisseur Winterswijk op [klik hier voor het telefoonnummer] of Wijkverpleegkundige Haitske Heesen-Wevers op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire