Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker kwaliteit

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Hoorn
24 november 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zoeken productiemedewerkers die een oog voor kwaliteit hebben. jij staat namelijk aan het einde van de productielijn en houdt de gehele productie in de gaten. Met instrumenten en een checklist zorg jij ervoor dat alle producten gecontroleerd worden en voldoen aan de veiligheid- én productie-eisen.

Deze zijn namelijk heel streng want de producten die gemaakt worden zijn bijvoorbeeld spuitbussen. Als deze lek zijn ontstaat er een gevaarlijke situatie voor de consument, en dat wil je natuurlijk niet!

Je werkt daarom erg precies en nauwkeurig en mocht het nodig zijn stop jij de gehele productielijn! Omdat je communicatief vaardig bent kan jij goed uitleggen wat er aan de hand is.

In deze functie ga je werken in de 3 ploegendienst. Dit betekent de ene week de ochtenddienst, de week erop de middagdienst en daarna één week de nachtdienst!

Dit bedrijf is één van de grootste verpakkingsconcerns in de wereld. Zij hebben wereldwijd verschillende divisies.

De divisie in Hoorn produceert cans en is recentelijk verplaatst naar Hoorn. De komende tijd zullen de productielijnen flink worden uitgebreid en zal de productie aanzienlijk toenemen.

De sfeer in het bedrijf is informeel, er wordt direct gecommuniceerd en het wordt gewaardeerd als jij stevig in je schoenen staat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau