Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Enkhuizen
24 november 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Een leuke functie waarbij je ervoor zorgt dat alle spullen intern van en naar de juiste plaats worden gebracht met behulp van een reachtruck. Jij bent de spil in het web met betrekking tot een tijdige aan- en afvoer van grondstoffen zodat het productieproces op rolletjes verloopt. Ook ben jij de schakel tussen de inpakafdeling en de afdeling uitgaande goederen.

Zonder jou zullen de bestelde artikelen niet op tijd bij de klant zijn. Jij bent dus eigenlijk onmisbaar!

Jouw toekomstige werkgever is een internationale leider in de vervaardiging van thermoplastische folies en toepassingen van hoogwaardige kwaliteit. Dit onafhankelijke in beginsel familiebedrijf bestaat inmiddels uit 33 vestigingen wereldwijd met ongeveer 4200 medewerkers. De merknaam staat wereldwijd voor technische bekwaamheid, verfijnd productontwerp en service- en klantgericht partnership.

Het bedrijf waar jij komt te werken is gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten plastic voor medische toepassingen. Ze produceren halffabrikaten plastics (bloedzakken, infuusslangen) voor medische toepassingen, maar ook toepassingen bedoeld voor de bio-industrie. Daarnaast maken ze in opdracht ook maatwerk.

De vestiging in Enkhuizen heeft naast de productie van deze producten ook een cleanroom waarin de medische toepassingen worden geproduceerd. Daarnaast hebben ze een ontwikkelafdeling waar nieuwe toepassingen bedacht en ontwikkeld worden.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau