Luba Uitzendbureau

Loodgieter

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
24 november 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je dag begint altijd om 07:30 uur en om 16:30 uur zit je werkdag er weer op. Jouw toekomstige werkgever heeft net een tweede vestiging geopend in Heerhugowaard in verband met een uitbreiding. Dat betekent dat je werkzaamheden vooral in de omgeving van Heerhugowaard zullen plaatsvinden.

Je werkt zowel bij particulieren thuis, maar ook bij bedrijven en je bent zowel een probleem oplosser als goed in het uitvoeren van onderhoud. Service bieden staat bij jou hoog in het vaandel en daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs zodat je makkelijk van A naar B kan rijden.

Jouw toekomstige werkgever is zijn positie in Noord-Holland flink aan het uitbreiden en zoekt uitbreiding in de vorm van een nieuwe ervaren loodgieter met daarnaast kennis van cv-installaties. Er is net een nieuw kantoor geopend in Heerhugowaard. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag en alleen in dagdiensten. Je werkt vaak alleen, maar het kan ook zijn dat er een leerling loodgieter met je mee gaat die je gaat begeleiden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau