Luba Uitzendbureau

Operator food industrie

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Oosterhout
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator ga je aan de slag om de machines te bedienen zodat er een goed eindproduct van de band afrolt. Dat is niet het enige natuurlijk wat je gaat doen. Het opbouwen, ombouwen en demonteren van diverse machines behoren tot de taken. Als er kleine storingen zijn los je die op en voer je klein onderhoud uit.
  • Controleren te verwerken grondstoffen
  • Aan- en afvoeren van grondstoffen
  • Verzorgen en afhandelen van formulieren
  • Samenwerken met andere afdelingen om productieproces goed en efficiŽnt te laten verlopen

Het aansturen en instrueren van productiemedewerker behoort ook tot jouw takenpakket. Het is dus fijn als je daar ervaring mee hebt! Tijdens het sollicitatieproces worden hierover ook vragen gesteld. Hoe ga je om met verschillende uitdagingen?

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is specialist in het ontwikkelen en produceren van heerlijke maaltijdcomponenten. Zowel vegetarisch, veganistisch als met vlees. In 2016 openden zij in Oosterhout een extra productielocatie voor 100% vegetarisch en veganistisch.

Zij vinden het belangrijk om eerlijk en benaderbaar te zijn. Naar elkaar en naar de klanten. Alleen dan ontstaat een open en eerlijke relatie die de basis vormt voor een langdurige samenwerking. En behalen we samen successen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau