Luba Uitzendbureau

Machinevoerder

  • Vacature
  • Noord-Holland
Medemblik
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machinevoerder ben jij verantwoordelijk voor jouw machine. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de productie door kan draaien en de producten netjes geproduceerd worden. Als technische alleskunner stel jij de machines in en weet jij wat er moet gebeuren als er een storing opduikt.

Voor jou is een goed product net zo belangrijk als de hoeveelheid. Jij staat achter jouw product en levert dit netjes af! De checklist die ingevuld dient te worden vul jij fluitend in want bij jouw machine is alles geregeld!

Over het bedrijf

De sector kartonage kent vele facetten en toepassingen. Zo wordt er binnen dit bedrijf volop speelruimte gecreŽerd om mensen in huiselijke zin samen te brengen. Het bedrijf maakt zowel puzzels als bordspellen voor verschillende bedrijven in de wereld. Omdat er ook in kleine oplages geproduceerd wordt, is lang niet alles geautomatiseerd. Dit houdt in dat er naast een grote vaste kern binnen het bedrijf ook een groep collega's op flexibele basis aan het werk is. Veel dynamiek, werken met piekseizoenen en altijd met elkaar op zoek naar nieuwe markten om het klantenpakket uit te breiden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau