Luba Uitzendbureau

Teamleider productie

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit ontzettend groeiende bedrijf ben jij verantwoordelijk voor een afdeling binnen het productie proces. Dagelijks komen er planten in allerlei maten en vormen binnen. Jij zorgt samen met het team dat ze in de juiste verpakking naar de klant gaan.

Hierbij houd je rekening met de gestelde kwalitatieve- en kwantitatieve eisen en kosten. Je bent dus iemand die dingen ?regelt?, ?voor elkaar krijgt? en je zorgt dat alle producten en orders elke dag precies volgens plan worden afgeleverd bij de klant.

Daar hoort vanzelfsprekend ook een nauwkeurige administratieve afhandeling in het systeem bij. Maar het belangrijkste is dat je ?een mensenmanager? bent, iemand die de internationale medewerkers coacht, begeleidt en stimuleert. Samen met je team raak je niet van slag als de druk toeneemt als een klant nog snel wat nodig heeft, de leverancier later levert dan gepland of een machine ineens stil staat: jullie zijn er voor de klant!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevend begrip in de groene wereld. Vanuit Lisse, waar jij ook komt te werken, zijn zij een belangrijke speler voor het dagelijks leveren van groen aan veel landen. Elke dag zijn zij volop bezig om de juiste kwaliteit te leveren, nieuwe producten te testen en op een moderne manier kunnen voldoen aan de vraag van haar klanten.

Jouw nieuwe collega's zijn stuk voor stuk dagelijks gemotiveerd, er heerst bij dit bedrijf een "zo niet, dan toch!" cultuur. Out-of-the-box denken doen zij als geen ander om nét dat stukje extra te kunnen doen. Fouten maken zien zij juíst als een leerpunt en een mogelijkheid tot groei!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau