Luba Uitzendbureau

procesoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen een hecht team op onze afdeling ben jij samen met de collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van de cyclotronproductie en de onderhoudswerkzaamheden. Jij werkt volgens strenge voorschriften en een planning ten behoeve van een optimale kwaliteit van radio-isotoop producten en maximale beschikbaarheid van onze apparatuur en installaties.
  • Voorbereiden van het productieproces en opstarten van het bestralingsproces
  • Bedienen, controleren en regelen van de installatie vanuit de controlekamer, bijstellen van parameters indien nodig
  • Afschakelen van bestralingsproces en uitvoeren van targethandelingen
  • Oplossen van routinematige productie problemen, inschakelen van senior, process reliability engineer of externen indien nodig
  • Uitvoeren van schoonmaak-, reparatie-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties, apparatuur, machines en (meet)gereedschappen
  • Maken, reviseren of herstellen van (reserve)onderdelen
  • Opsporen van storingsoorzaken en verhelpen van technische (ver)storingen
  • Afwegen van grondstoffen en bereiden van chemisch bad voor de MnO2 productie, uitvoeren van routinematige proceshandelingen als mengen, uitschenken, filteren, verwarmen en drogen volgens voorschriften met betrekking tot weeg- en mengapparatuur, oven(s), zuurkast en glaswerk
  • Toezicht en telefonisch melden van productie alarmen buiten kantooruren aan het betreffende afdelingshoofd
  • Uitvoeren van looprondes om de productie en onderhoud status te beoordelen

Binnen deze functie houd jij je ook bezig met het bijhouden van diverse productie-, voorraad- en onderhoudsgegevens. En houd jij onze afdelingsdocumentatie actueel, mede als de technische tekeningen en (besturings)programmatuur.

Wij zijn op zoek naar een techneut die graag het volledige proces in eigen beheer doet inclusief het technisch onderhoud en het vervaardigen en reviseren van onderdelen. Belangrijk binnen onze afdeling is dat jij snel kunt schakelen en handelen onder tijdsdruk maar altijd met inachtneming van de veiligheid!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van generatoren, radioactieve en niet-radioactieve producten en aanvullende producten voor de diagnose en behandeling van diverse ziekten.

Wereldwijd zijn zij één van de grootste productie organisaties van hightech medisch apparatuur, instrumenten en (radioactieve) preparaten op het gebied van radiotherapie, contrastvloeistoffen, medische diagnostiek en pijnbestrijding.

?Integriteit, commitment en samenwerking zijn de kernwaarden die de basis zijn voor ons gedrag.? Samen de zaken voor elkaar krijgen door teamwerk zowel intern als extern.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een prachtig proces waarmee jaarlijks 14 miljoen patiënten worden voorzien van potentieel levensreddende diagnostische producten?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau