Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Brabant
Werkendam
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Verpakkingen van groot tot klein, voor de food-industrie. Je kan je wel voorstellen dat maaltijdbezorgers en restaurants de laatste tijd overuren hebben gedraaid, en dat er voor allerlei verschillende maaltijden de juiste verpakkingen moeten zijn. In Werkendam zit het bedrijf achter al die verpakkingen. En jij mag op de heftruck de juiste verpakkingsmaterialen voor de klanten gaan zoeken.

Iedere ochtend om 8 uur begint je dag. Je krijgt een uitdraai van de bestelling van de klant. Die ga jij zorgvuldig zoeken in het magazijn, waar jij doorheen crosst op de heftruck. Samen met een stuk of 8 collega's zorg je ervoor dat alle bestellingen op tijd de deur uit kunnen. Om vijf uur rond je je werkzaamheden af en kan je lekker naar huis.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale leverancier voor kunststof verpakkingen. Al meer dan 35 jaar zijn zij koploper in deze markt. Naast de standaard producten kunnen zij ook speciaal op maat leveren naar de wens van de opdrachtgever. Voor iedere vraag is er dus een oplossing!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau