Luba Uitzendbureau

Operator controlroom

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator controlroom ga je aan de slag met aansturen, monitoren en bijsturen van het logistieke proces in ons nieuwe distributiecentrum. Het takenpakket is erg breed. Zo signaleer je bijvoorbeeld operationele storingen, doe je verbetervoorstellen waarmee we het proces optimaliseren en biedt je ondersteuning bij het gebruik van de technische en operationele systemen.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een goede voorraadbeheer. Je controleert tijdig en zorgvuldig de voorraadgegevens en spoort eventuele afwijkingen op. Eens in de zoveel tijd maak jij rapportages en analyses waarmee je jouw collega?s informeert over de kwaliteit van het proces. Zo is iedereen op de hoogte van de prestaties.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever beschikt over een nieuw en hoog gemechaniseerde distributiecentrum. Het bedrijf levert op dagelijkse basis aan alle vestigingen door heel Nederland. Je nieuwe werkgever biedt jouw niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's maar ook de kans om je verwachtingen continu te overtreffen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau