Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker heb jij de verantwoordelijkheid over de in- en externe logistiek van de door het bedrijf verkochte toevoer- en sorteersystemen. Deze systemen worden door het bedrijf ontworpen, in elkaar gezet en geassembleerd. De onderdelen van de systemen worden bij elkaar verzameld in de montagehal. Na de testfase kunnen de systemen worden getransporteerd naar de klant. Je bepaalt met de logistiek coŲrdinator op welke manier de systemen en goederen worden vervoerd naar de klant.

Logistiek medewerker binnen dit bedrijf zijn betekent dat je ervoor zorgt dat de interne logistiek van de in- en uitgaande goederen en de systemen goed verloopt. Je hebt een divers takenpakket. Je organiseert transporten zowel nationaal als internationaal, je doet inkopen van vervoersdiensten, je bent het aanspreekpunt voor status verzendingen, houdt de administratie van de voorraad bij, verwerkt de in te komen goederen in het systeem en biedt ondersteuning in het magazijn.

Je komt te werken in een klein, maar hecht team. Je werkt samen met de logistiek coŲrdinator en legt hier ook verantwoording aan af. Het bedrijf waar je aan de slag gaat groeit hard en zijn daarom opzoek naar versterking. Je krijgt een goed salaris en bij goed functioneren kun je rekenen op een vast contract bij het bedrijf. Bij overname kom je in aanmerking voor een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, een winstuitkering en goed pensioenfonds.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf gevestigd in Vlaardingen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Elke dag passeren er miljoenen producten de machines van dit bedrijf. Dit doen zij met de grootst mogelijke zorg en efficiŽntie. Over hele wereld staan zij als een toonaangevende speler bekend in de voedingsmiddelen industrie.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau